Over Ter Linden Schilderbedrijf

Als schildersbedrijf onderscheiden wij ons door het leveren van kwaliteit, uitvoering en een snelle strakke oplevering van het werk tegen een zeer scherpe prijs. Ook hanterten wij korte lijnen, 1 aanspreekpunt, en een overzichtelijke project organisatie van het complete werk.

Ons bedrijf bestaat al sinds de vorige Eeuw, en heeft al vanaf 1993 een tevreden klantenkring. Ons schildersbedrijf in Hilversum heeft in het Gooi haar vakmanschap dan ook al bewezen. 
Het schilders en onderhoudsbedrijf richt zich met haar team speciaal op schilderwerk, stucwerken en dubbele beglazing bestemd voor particulieren, bedrijven, en de gerenommeerde aannemers.

Ook houden wij ons bezig met restauratie van Schilderwerk, wanden, plafonds en het leveren en monteren van ramen en kozijnen en divers timmerwerk.

Als ervaren schilders kunnen wij u precies voorrekenen wat e.e.a gaat kosten maar vooral wat u dat op termijn kan schelen in onderhoud, denk bv. aan ons stappenplan, of het gebruik van een van onze verfsystemen.

Bel ons vrijblijvend T: 035 628 2428 om uw situatie te bespreken, vragen kost nog steeds niets, kijk ook eens op de pagina tips… om de kosten van uw schilderwerk in de hand te houden.

Wij zorgen er voor dat u schilderwerk in optimale conditie komt en… blijft!

Heeft u al een offerte?

Laat ons de prijsopgave zien en vergelijken. Wij kunnen uw waarschijnlijk een beter voorstel doen.

 

terlinden-schilders-hilversum