bedrijfsschilder-hotel-spaander volendam1

Hotel Spaander, Volendam

Schilderen van de eetzaal van dít karakteristiek hotel Spaander in Volendam.

In deze monumentale eetzaal zijn alle houten onderdelen door ons geschilderd en/of gespoten met verf lagen.  Kasten en lambriseringen zijn gespoten in de gewenste verfkleuren die bij dit monumentale hotel  horen.

De metalen ornamenten zijn ook geschilderd. Voorafgaande het schilder en spuitwerk zijn uitvoerig glazen onderdelen en radiatoren afgeplakt.

monumentaal-schilderwerk-in-het-gooi4

Schilderwerk monumentaal pand

Voor reinigen en volledig Schilderen van een authentieke monumentale woning in Nederhorst den Berg.

Muren grotendeels schoongespoten van oude verflagen. Muren d.m.v. voorlijmen behandeld t.b.v. nieuwe gevel verflagen. Aanbrengen van texwerk gevel laag.

Verder schilderen van alle houtwerk aan de buitenzijde. Boeidelen, kozijnen, goten en het authentieke dak overstek. (balkjes)

renovatie-schilderwerk-loosdrecht3

Renovatie Dakkapel, Loosdrecht

Renovatie van een dakkapel met zeer achterstallig onderhoud.

Krabben en brandwerk van niet intacte verflagen. Geheel schuren, opzuiveren en afkitten met Sikaflex-UV+. Alles plamuren en uitvullen.
3 verflagen aanbrengen. Gronden, Voorlakken, en aflakken op traditionele wijze.

schilderwerk-woning-in-bussum7

Diverse middenwoningen

Collectie van projecten van ons schildersbedrijf waarin we foto’s laten zien van voor en na het schilderwerk. Deze projecten waren in Hilversum, Bussum, Baarn, Blaricum en Eemnes.

De getoonde kozijnen zijn (milieuvriendelijk) ontvet. Daarna gebrand en gekrabd.  (van de niet in takte lagen). Geheel is daarna geschuurd en afgekit met Sikaflex UV+

Voor het afschilderen zijn 3 lagen gebruikt. De laatste laag in Sikkens Gloss Hoogglans

kwaliteit-schilderwerk-hilversum-16

Puien en Garagedeuren

Diverse Puien en Garagedeuren Hilversum. Voor en Na foto’s

Betreft het renoveren van deze deuren en puien. E.a. wordt grondig geschuurd en afgebrand waar nodig. Oneffenheden worden middels vulmiddel vlak gemaakt. Hierna volgend de grondlagen, een tussen primer en de 3e laag hoogglans in gewenste kleur.